Ohjeita hakijalle
Hakemuksen liitteet
Tulo- ja varalisuusrajat
Vuokravakuus
Haettavat kohteet

Ohjeita hakijalle
Vuokra-asunnon hakijalle
Aravavuokra-asuntojen haku Hollolan kunnassa on keskitetty yhtiömme toimistoon. Keskitetyn haun piirissä on noin 624 asuntoa. Hollolan Asuntotalot Oy:n omistuksessa on asunnoista yli puolet ja asuntojen määrän odotetaan lisääntyvän, koska myös uudet rakennettavat vuokra-asunnot tulevat yhtiön omistukseen. Yhtiön omistaa Hollolan kunta.

Hakemus ja sen liitteet
Asuntohakemus tehdään toimistostamme saatavalle Hollolan Asuntotalot Oy:n hakulomakkeelle. Hakemuksen liitteeksi tulevat hakulomakkeen viimeisellä sivulla mainitut asiakirjat tai niiden jäljennökset. Voit tulostaa hakulomakkeen myös tästä.

Hakemuksen toimittaminen
Allekirjoitettu hakemus liitteineen tulee toimittaa Hollolan Asuntotalot Oy:n toimistoon os. Keskuskatu 4, 15870 Hollola mieluiten henkilökohtaisesti.

Asukasvalinta
Toimistoon jätettyjen hakemusten perusteella vapautuvat asunnot täytetään työryhmässä. Työryhmään kuuluu asunnon omistajan valtuuttaman edustajan lisäksi mm. kunnan sosiaalityöntekijä. Työryhmä kokoontuu 1-2 kertaa kuukaudessa tarpeen mukaan.

Asukasvalinnasta ilmoittaminen
Työryhmän kokouksen jälkeen valinnasta ilmoitetaan vuokra-asunnon saajalle ja annetaan samalla yhteystiedot jatkotoimenpiteiden (mm. vuokrasopimuksen allekirjoittaminen) hoitamiseksi. Asuntoon valitun on kirjeessä mainitun määräajan ja ohjeen mukaisesti ilmoitettava asunnon vastaanottamisesta.

Asuntohakemuksen uusiminen
Asuntohakemus on voimassa 6 kuukautta. Hakemuksen voi uudistaa edelleen kahden kuukauden ajaksi puhelimitse tai käymällä toimistossa. Samalla on ilmoitettava hakemukseen tehtävistä muutoksista tai täydennettävä hakemusta.

Keskuskatu 4
15870 Hollola
Puh. (03) 871 640
Faksi (03) 871 6410
www.hollolanasuntotalot.fi
Toimisto avoinna
Ma 9-17 • Ti-Pe 9-15