Ajankohtaista

Osakeyhtiöt sulautuvat

1.10.2018

Hollolan Palveluasunnot Oy ja Hollolan Asuntotalot Oy sulautuvat vuoden 2019 alusta lukien. Hollolan Palveluasuntojen toiminta sulautetaan Hollolan Asuntotalojen toimintaan vuoden vaihteessa. Muutos ei vaikuta olemassa oleviin vuokraehtoihin, vain vuokranantajan nimi vuokrasopimuksissa muuttuu. Muutos koskee Aamuvirkkua Koulurinteentiellä, Vanhusten rivitaloja Koulurinteentiellä ja Vanhatalontiellä sekä Veteraanitaloa Salpaharjuntiellä.

Lue lisää

Nimitysuutisia

23.5.2018

Hollolan Asuntotalojen johto jaetaan useammille hartioille. 1.6. alkaen toimitusjohtajaksi nimitetään Reijo Reponen ja nykyinen toimitusjohtaja Esko Vekkeli siirtyy senior advisoriksi. Reijo Reponen toimii myös Hollolan kunnan julkisista kiinteistöistä vastaavan konserniyhtiön Hollolan Tilapalvelu Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää

Tervahovin haku

27.7.2017

Tervahovin eli Tiilijärventie 6 -uudiskiinteistön asuntoja voi nyt hakea. Haku kestää 15.9.2017 saakka. Asukasvalinnat tehdään syyskuun lopussa. Tervahovi valmistuu joulukuussa 2017. Lue lisää kiinteistöstä ja tutustu asuntojen pohjapiirroksiin Tiilijärventie 6 -sivulta. Valitse sähköisen hakulomakkeen Haettava kohde -kohtaan Hollola, Tervahovi. Jos käytät paperilomaketta, kirjoita Muita toivomuksia -kohtaan Tervahovi. Muista liitteet. Luethan hakuohjeet. Tervahovin rakennustyömaa heinäkuussa 2017…. View Article

Lue lisää

Tervahovi elementtienpystytysvaiheessa

9.5.2017

Hollolan Asuntotalojen uudiskohde Tervahovi on edennyt elementtienpystytysvaiheeseen. Tervahovi valmistuu joulukuussa 2017. Tervahovin vuokra-asuntoja voi hakea 8/2017 alkaen. Rakennuspaikka on Hollolan keskustan tuntumassa Salpakankaalla Tervatien ja Tiilijärventie kulmassa.

Lue lisää

Uusia asuntoja tulossa Hollolan Asuntotalojen tarjontaan

7.3.2017

Hollolan Asuntotalot vastaa pienten vuokra-asuntojen kysyntään rakennuttamalla Tervahovin. Uudisrakennukseen tulee 40 huoneistoa, jotka ovat esteettömiä. 6-kerroksisen asuintalon asunnot ovat kooltaan 36,5 – 51,5 asuin-m², H + tupakeittiö tai tupakeittiö. Tervahovi valmistuu joulukuussa 2017. Tervahovin vuokra-asuntoja voi hakea 8/2017 alkaen. Rakennuspaikka on Hollolan keskustan tuntumassa Salpakankaalla Tervatien ja Tiilijärventie kulmassa. -> Lataa esite

Lue lisää